Resatillkina

Besök Mittens Rike

Om Sidan

Kina, Kina är nog världens bästa land när det gäller resor.

Om du gillar varma klimat så är Kina perfekt för dig, men även om du gillar kalla. Om du gillar äventyr så är Kina perfekt för dig, men även om du gillar att bara slappna av och ha det skönt. Om du gillar historia så är Kina perfekt för dig, men även om du föredrar det moderna samhället.

Det varma klimatet i sydöst, eller kanske det kalla i nordöst?
Föredrar du tropiska junglar i öst, eller bergen i väst? Glöm inte öknen i norr!

Det spelar ingen roll för Kina kan erbjuda allting. Speciellt när det gäller traditioner, moderna samhällen, kulturer, historia, framtiden, kalla områden, varma områden, byar med 50 invånare till städer med över 10 miljoner.

Kina är nog världens mest mångfaldiga land när man pratar om allting, och det är därför du borde åka dit.
Du kan vara en historienörd, Kina skulle fortfarande vara perfekt för dig eftersom landet har en historia på över 5000 år! Men du kan även vara en träningsnarkoman och vandra runt landet.

Kina är verkligen fantastiskt, fast när ett land är så stort så kan det bli lite klurigt att komma på vad man ska göra, men även om man gör rätt eller fel. Man kan göra massor av fel som leder till att din semester inte alls blivit som du tänkt dig, kanske det blev fel aktiviteter eller så spenderade du mer pengar än vad du förväntade dig?

Men det är lugnt, innan din resa till Kina så kan du läsa igenom våran sida och lära dig allt du behöver veta om det underbara landet!

Vi hoppas att vi kan hjälpa dig när det gäller allt. Flyg, aktiviteter, mat och mycket mycket mer!
Tack för att du läste och välkommen till resatillkina.nu 🙂